Östersjöfestivalen

Det har varit festival här.   🙂  Vi har varit inne en runda med barnen och tittat på karnivalståget på fredagen. Lördagen lämnade vi barnen hos farmor och farfar för att kunna ta en tur till stan själva. Jimmy  hittade ett par sandaler till sig, även kläder till Ida, men inga till Hampus. Efter det hade vi riktningen på Gourmet Grön där vi skulle äta lunch, innan färden bar hemåt till nära vänner, som skulle komma på festival fest. Vi blev 8 st med oss själva. Vi hade mycket roligt, med en del lekar och så spelade vi också ninja fruti på xbox 36o  😉 Grillen tändes också  😉
image
Så går det när Fredrik ska spela Ninja Fruti på xbok 360

Sara och Fredrika spelade som vanligt (och är ett måste) 3 partier  (stress). Vi kom även in till stan denna gången och det får vi tacka barnens farmor och farfar för. Det blev bilarna och en annan karusell, dock hoppade jag och Sara över detta då killarna behövde leka av sig lite  🙂

Dagen efter vid lunchtid hämtade vi barnen. De hade varit och sett Karlsson på taket, Hampus blev inte jätte glad i slutet när Karlson tog hela tårtan. Barnen hade även fått godis, mc och en katt och en kanin som låter och går 🙂 Så de var mycket nöjda 😉

 

Det här inlägget postades i Tessan. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Östersjöfestivalen

  1. Fredrik skriver:

    Till mitt försvar ska sägas att lampan verkligen var i vägen. Den praktiskt taget kastade sig framför mig mitt i en avgörande fruktduell. 😉
    Den där Fredrika som spelade tre partier stress med Sara måste jag ha missat. Själv så mötte jag Sara i en stenhård femsettare som hade det mesta. Vid ställningen 2-2 kallade Sara in överdomare Jimmy men inte ens detta kunde rädda henne denna dag. Seger med 3-2 och en redan lyckad kväll blev ännu bättre. 🙂
    Trevlig blogg, den kommer följas!

Kommentarer inaktiverade.