Första dagen på sem

Började vår sem kl 11.00 från huset, med ett stopp i Kristianstad på biltema och mc. Där efter hade vi vår riktning mot Halmstad och Tylösand first camp. Nu är vi framme fint väder och uppehåll och ska börja med tältet. Tältet tog bara 30 min och sätta upp och ytterligare 30 min för presenning, tältmatta, bord och stolar. Inte illa för att vara första gången. 16.45-17.15. Nu skall vi njuta lite av solen och blåsten och gå bort till den stora lekplatsen med linbana, klätterställningar, studsmatta, oval hoppmatta, rutschkanor mm. Nu är klockan lite över halv 8 och dags att börja starta grillen och plocka fram mat. Sitter i tältet å myser med levande värme ljus på bordet och hör hur regnet smattrar på tältet å åskan mullrar.

God kväll

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.