Sjätte dagen å näst sista dagen på Tylösand.

Vaknade 07.00. Vi fixade frukost och gjorde oss i ordning, för att sen överraska barnen, att vi skulle till Halmstads äventyrsland igen. De blev jätte glada.  🙂  Nu har vi ätit en jätte god buffe, som avslutades med glass, pannkakor och våfflor. Finns för alla smaker på denna buffen… Mmmm… 😉  Nu är det dags att åka lite till tycker vi 🙂 Stannade 30 min innan stängning och då har vi åkt runt 60 st biljetter och sen badat bland alla deras bassänger. För enbart 150 kr/pers och då var Hampus precis gratis 😉 Innan vi åkte tillbaka stannade vi på Ica för att köpa lite middagsmat på vägen tillbaka till husvagnen. Efter middagen så gick vi ner till stranden och gick en jätte lång runda längs vattnet och tillbaka, å tog ev vårt sista dopp för denna gången. Nu sover barnen och man sitter här och tittar ut och märker att det lapar lite tomt med tält, husbilar och husvagnar. Nu ska vi spela lite spel (skip-boo). God kväll

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.