Mindre kul vid husvagnen…

Hej. God morgon ännu en dag man skall in på varuhuset… Hittade mycket kläder till mig denna gången. 😉 och även till barnen. Frågade en kille om Abc canvas tavlan fanns, å det fanns 1 på lagret… 1 ända å va nöjd jag var. Väl ute och hade packat in i bilen beställde vi pizza och såg fram emot att sitta ute i tältet å ta en öl. Väl framme blev den inte så (satan) Det hade blåst som fan, när vi var å handlade och tältet låg uppe på husvagnen och pinnarna bakom vagnen… Grrr. Så det var bara och plocka ner allt och få undan allt. Tältet gick inte att sätta upp för fästena hade gått sönder, vissa pinnar var lite krokiga och lite på ena fäst sidan på tältet hade gått sönder.. Men om det går å laga får vi se när vi kommer hem.. Hm….. Har nu ätit pizzan som var ljummen och efter det var bara å dra fram allt vi har köpt å gå igenom det. Hoppas er kväll har varit bättre än vår…

God natt.

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.