God morgon. Dags för hemfärd… :(

Vi har haft helt underbara dagar här på lalandia. 🙂 Barnen har lärt sig lita på sina flytringar och ta sig fram på egen maskin. ;). Hampus har också lärt sig åka själv både blå och röd rutskana.  Hihi En stor kille fast han ska bara bli 3 år. Ska äta frukost sen blir det att städa lite lätt och packa bilen. 🙁  🙂 Vi ska nog bada idag innan vi ska hem tror jag beror nog på hur barnen mår. Vi ska mata getterna innan vi åker för vi har bröd kvar. 🙂

Det blev bad… Lyckades få Ida att åka en stor rutskana och hon gillade den, det trodde jag inte…. När hon kom ner från den med sin pappa sa hon Mamma mamma den går jätte fort… och jag vill åka mer.  🙂  Blev hela 4 gånger sen, åkte vi hem till hus och katter.

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.