Skånes djurpark

Med tanken att man aldrig gjorde det storslagna firandet på årsdagen igår, så la vi pengarna på 3 st årskort på Skånes djurpark i stället.  😉 Det bästa är att få mysa med sin man och sina 2 barn. Vi var framme halv 11 och vi hade underbara 2 + grader och sol. Packade i sakerna på skrindan vi hade med oss och så hyrde vi oss en skrinda till inne på djurparken. Vi vandrade ner till sälarna och fick se när de fick mat. Både Hampus och Ida tyckte det var kul och se. Sen där efter letade vi upp den grill platsen som hade kol och började grilla korv och värma till kyckling. Till detta blev det god sallad, loka och mer/vatten till barnen. Chokladen och kaffet får man ju inte glömma. Fikade också med choklad bulle som vi köpte på fiket när vi kom dit. Poppis djuren var ju ugglor, björnar, älg. Efter 4 1/2 timme kom vi till bilen trötta och väldigt nöjda efter en hel dag bara vi 4. Hampus somnade nästan direkt när vi började köra. Hemma blev det rester och nu sover barnen sen ca 2 h tillbaka.

/Therese

Det här inlägget postades i Tessan. Bokmärk permalänken.